Korábbi híreink


Mi mindenen múlik egy LED értéke?!


2013. 03. 11.

A LED-es világítások minőségét - és ezáltal használhatóságukat - számos műszaki jellemző befolyásolja. Ezek közül az egyik legfontosabb a keletkező hő megfelelő elvezetése a fényerő megtartásának és a termék-élettartam meghosszabbításának érdekében. Az OXYGEN SMD véleményét és törekvéseit is megismerheti e témakörben a Sign Magazin január-februári számának 32-34. oldalán!

Az OXYGEN SMD tömör plexi betűi a Sign Magazin-ban


2012. 11. 15.

Az OXYGEN SMD legújabb LED-moduljai kiváló megoldást kínálnak a kis méretű, tömör plexiből készült betűk esztétikus megvilágítására, amellyel minden sign-gyártó igényes kivételben elégítheti ki a megrendelői igényeket. Olvasson bővebben is a témáról a Sign Magazin november-decemberi számának 41-42. oldalán!

Itt az új Shorty LED-modul - ha kis helyen kell nagyot alkotnia!


2012. 06. 01.

Megjelent új termékünk a Shorty LED-modul, mely egységenként egy darab LED-et tartalmaz. Láncba forrasztva kiválóan alkalmas kis méreten belüli elhelyezésre, mely többek között az exkluzív megjelenésű sign-feliratok belső megvilágítására teszi különösen jól használhatóvá. Ismerje meg a termék technikai jellemzőit!

HÍREK

Az ideális megoldást keresők LED-matematikája
2014. 02. 24.

Mire kell figyelnünk, ha "jól világító" LED-es reklámtáblát szeretnénk? Mennyi LED-et kell adott felületre elhelyeznünk? Mit jelent az, ha egy tábla "túl van világítva"? Mik a veszélyei? Mi a megoldás? ... Nézzük át együtt, milyen tényezők számítanak egy LED-rendszer megrendelése és kiépítése során. Részletek a Sign Magazin 2014-es I. számának 51-53. oldalán.

LED-kiválasztási kérdések haladó felhasználóknak
2013. 11. 18.

LED-ekkel többféle formában is találkozhatunk – de vajon melyik lehet számunkra a legmegfelelőbb? A LED-felhasználás alapvető műszaki szempontjait áttekintő cikksorozatunk ezúttal a megfelelő LED-hordozók kiválasztási folyamatát mutatja be az olvasóknak. Tekintsen be Ön is a döntéshozatal kérdéseibe a Sign Magazin ezévi 5. számának 48-52. oldalán!

Váltsunk LED-megvilágításra! ... de milyen szempontok alapján?
2013. 06. 23.

A LED-ről csupán annyit tudni, hogy kicsi, fényes és gazdaságos már régen nem elég - különösen a LED-technológia felhasználóinak és megrendelőinek érdemes mélyebben beleásniuk magukat a témába. Tudjon meg többet Ön is a jó minőségű LED-megvilágítás ismérveiről! Olvassa el az OXYGEN SMD LED-gyorstalpalójának első fejezetét a Sign Magazin március-áprilisi számának 47-50. oldalán!

Korábbi híreink