Borbély Péter

Hanuscsák Attila

Szabó Ágnes

Címünk:

1097 Budapest, Gubacsi út 6/C

GPS:

Beírandó cím: 1097 Budapest, Gubacsi út 8. Koordináták: 47.460995, 19.084787

Megközelítés autóval:

A Boráros tér irányából haladva, a Soroksári úti Tesco-nál (- Koppány utca) forduljon balra, majd az első lámpás kereszteződésnél (- Gubacsi út) jobbra! A MOL-kút után, a villamos megállónál (Magyar Aszfalt) kell balra, majd ismét balra kanyarodni.

Tömegközlekedéssel:

Az 51-es villamos Mester utcai végállomásától indulva a Magyar Aszfalt megállóhelynél kell leszállni.

HÍREK

Az ideális megoldást keresők LED-matematikája
2014. 02. 24.

Mire kell figyelnünk, ha "jól világító" LED-es reklámtáblát szeretnénk? Mennyi LED-et kell adott felületre elhelyeznünk? Mit jelent az, ha egy tábla "túl van világítva"? Mik a veszélyei? Mi a megoldás? ... Nézzük át együtt, milyen tényezők számítanak egy LED-rendszer megrendelése és kiépítése során. Részletek a Sign Magazin 2014-es I. számának 51-53. oldalán.

LED-kiválasztási kérdések haladó felhasználóknak
2013. 11. 18.

LED-ekkel többféle formában is találkozhatunk – de vajon melyik lehet számunkra a legmegfelelőbb? A LED-felhasználás alapvető műszaki szempontjait áttekintő cikksorozatunk ezúttal a megfelelő LED-hordozók kiválasztási folyamatát mutatja be az olvasóknak. Tekintsen be Ön is a döntéshozatal kérdéseibe a Sign Magazin ezévi 5. számának 48-52. oldalán!

Váltsunk LED-megvilágításra! ... de milyen szempontok alapján?
2013. 06. 23.

A LED-ről csupán annyit tudni, hogy kicsi, fényes és gazdaságos már régen nem elég - különösen a LED-technológia felhasználóinak és megrendelőinek érdemes mélyebben beleásniuk magukat a témába. Tudjon meg többet Ön is a jó minőségű LED-megvilágítás ismérveiről! Olvassa el az OXYGEN SMD LED-gyorstalpalójának első fejezetét a Sign Magazin március-áprilisi számának 47-50. oldalán!

Korábbi híreink