Üdvözöljük az OXYGEN SMD oldalán.

Cégünk egy LED-es világítástechnikával foglalkozó, gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalat, mely 100%-ig magyar tulajdonban van. Vezetőségünk több mint 10 éves kereskedelmi, belsőépítészeti és reklámipari világítás iparágban megszerzett sokrétű szakmai tapasztalat alapján készít minőségi munkákat.

LED-technológiára épülő saját gyártásunkat magas színvonalú, vevő-, és partnerorientált fejlesztőiroda támogatja, mely lehetővé teszi termékpalettánk folyamatos bővítését. Az állandó igények mellett jelentkező egyedi kéréseket, igényeket és ajánlatadást rövid időn belül teljesítjük, kivitelezzük. Valamennyi új LED-es termék ill. megoldási javaslatunk esetében az elsődleges szempont az, hogy a beruházás a lehető legkisebb energiaráfordítású, tökéletes megvilágítási és minőségi megjelenési feltételek mellett teljesüljön.

Fő célkitűzésünk, hogy a napjainkban egyre inkább előtérbe kerülő energiafelhasználási és az ezzel együtt jelentkező üzemeltetési, költségcsökkentési igényeknek folyamatosan megfeleljünk.

Termékeink a legmagasabb követelményeket is kielégítik. A már meglévő fénycsővel, illetve más hagyományos világítási rendszerek lecserélésével elsősorban energiamegtakarítást, de szerelési és karbantartási költségek csökkentését, valamint - az egyedi tervezési támogatással - a lehető leghosszabb élettartamot is képesek biztosítani.

Felhasználási lehetőségeik a belsőépítészeti dekorációs világítástól az ipari világításon keresztül a fényreklámok legszélesebb palettájig, valamint egyéb lakossági és ipari fénycső-helyettesítő, mennyezeti világító eszközökig terjednek.

LED-megvilágítási rendszerek fő alkalmazási lehetőségei:

  • - LED-es fénycső helyettesítő armatúrák
  • - Rejtett világítások, vonalfények
  • - Animált, RGB-színes LED-világítások
  • - Kültéri világító reklámtáblák
  • - Menütáblák, plakáttartók
  • - Felirati rendszerek metróállomáson és repülőtéren
  • - Dobozolt betűk, egyedi reklámhordozók
  • - Feszített fóliás világító táblák

Igény esetén akár 5 éves jótállást adunk LED-es termékeinkre.

Borbély Péter, Ügyvezető Igazgató


HÍREK

Az ideális megoldást keresők LED-matematikája
2014. 02. 24.

Mire kell figyelnünk, ha "jól világító" LED-es reklámtáblát szeretnénk? Mennyi LED-et kell adott felületre elhelyeznünk? Mit jelent az, ha egy tábla "túl van világítva"? Mik a veszélyei? Mi a megoldás? ... Nézzük át együtt, milyen tényezők számítanak egy LED-rendszer megrendelése és kiépítése során. Részletek a Sign Magazin 2014-es I. számának 51-53. oldalán.

LED-kiválasztási kérdések haladó felhasználóknak
2013. 11. 18.

LED-ekkel többféle formában is találkozhatunk – de vajon melyik lehet számunkra a legmegfelelőbb? A LED-felhasználás alapvető műszaki szempontjait áttekintő cikksorozatunk ezúttal a megfelelő LED-hordozók kiválasztási folyamatát mutatja be az olvasóknak. Tekintsen be Ön is a döntéshozatal kérdéseibe a Sign Magazin ezévi 5. számának 48-52. oldalán!

Váltsunk LED-megvilágításra! ... de milyen szempontok alapján?
2013. 06. 23.

A LED-ről csupán annyit tudni, hogy kicsi, fényes és gazdaságos már régen nem elég - különösen a LED-technológia felhasználóinak és megrendelőinek érdemes mélyebben beleásniuk magukat a témába. Tudjon meg többet Ön is a jó minőségű LED-megvilágítás ismérveiről! Olvassa el az OXYGEN SMD LED-gyorstalpalójának első fejezetét a Sign Magazin március-áprilisi számának 47-50. oldalán!

Korábbi híreink